WWW.MAGNEMO.HU

Referenciák

"Öt éve használom a Magnevit CD-9 készüléket a reflexológus tevékenységem kiegészítéseként. Nagyszerű eredményeket érek el vele, főként otthoni betegápolást vállalok, és nagyon sok hálás vendégem van.

A készüléket mindenhová vihetem magammal, könnyen szállítható, ágyban fekvő embert is könnyen tudok kezelni vele. Már az első kezelés után sok pozitív visszajelzést kapok, ha pedig sorozatos kezeléseket tudok végezni, akkor nagyszerű javulásokat tapasztalok. A legjobb döntés volt az életemben, amikor megvásároltam a készüléket! A képzés kiváló, a továbbképzés és a konzultációs lehetőségek kimeríthetetlen információ- és tudásbázist jelentenek. Minden reflexológusnak és masszőrnek ajánlom a készülék használatát."

S. Éva, reflexológus, Budapest

"A készüléket három év óta használom. Főként a családom számára vásároltam meg, három gyermekünk van, és régebben gyakran betegeskedtek. Ma már hála a Magnevitnek, erősebbek és ellenállóbbak a fertőzésekkel szemben. Ha mégis elkapnak egy-egy betegséget, akkor sokkal gyorsabban, akár pár nap alatt túlesnek rajta. A férjem is nagyon hálás, mert a hátfájása azóta elmúlt, amióta hetente többször is megkezelem a készülékkel. Nekem a családom miatt nagyon fontos ez a kis csoda!"

Sz. Lászlóné, Dunakeszi

"A Magnevit kezelésekre hetente járok, mivel ülőmunkát végzek, és ráadásul gerinc-problémáim is vannak. A hátmasszázs és relax kezelés, amelyet a Magnevittel kapok, nagyon pozitív hatással volt az egészségemre. Elmúltak a fájdalmaim, többet bírok dolgozni, sokkal könnyebbnek érzem a gerincemet, derekamat. Nagyon hálás vagyok a Magnevit kezelések hatása miatt!"

D. Zsuzsanna, Budapest

"A Magnevit készüléket a kineziológusi munkám kiegészítéséhez vásároltam. A kineziológiai oldásokhoz tartozik az izmok lelazítása, az izmokban tárolt görcsök feloldása. Kiváló eredményekkel használom a Magnevit készüléket, a kineziológiai "mesterpontokon" alkalmazva, gyors és hatékony eredményt érek el."

B. R., kineziológus, Budapest

 

ORVOSI, KÓRHÁZI TAPASZTALATOK A MAGNEVIT KÉSZÜLÉK HASZNÁLATÁRÓL:

Facebook