WWW.MAGNEMO.HU

Ősi gyógymód ”modern köntösben”

Ma világszerte, Európában pedig különösen elterjedt a tűszúrásos gyógyítás, az akupunktúra.
Vannak szúrások, amelyek által kiváltott reakciók rövid úton az agyba jutnak. Ezekkel az egész szervezet állapotára lehet hatni. Mindez természetesen igen gyenge, hiányos és korántsem meggyőző magyarázat. Az viszont tény, hogy Kínában és Japánban ősidők óta sikerrel gyógyítanak akupunktúrával.
Már az idegélettan kutatójának Ivan Petrovics Pavlov érdeme, hogy élettani kísérletekkel igyekezett a magasabb idegtevékenység alapfolyamatait felderíteni. munkássága nyomán tudjuk, hogy a legmagasabb idegtevékenység alapjelensége az agykéreg különleges reflexfolyamata.
Az agykéreg nemcsak az izmokkal és az érzékszervekkel áll kapcsolatban, hanem az idegrendszer révén a belső szervekkel is. A reflexek tehát a belső szervek tevékenységére is hatnak. Ily módon az agykéreg minden szerv szabályozásában közreműködik és mindenféle testi és szervi működést írányítólag befolyásol.
A betegség kihat az egész szervezet működésére, de az szervezet állapotát a központi idegrendszer működése is befolyásolja. A pavlovi tanítás tehát nemcsak a szervezetet tekinti egységes egésznek, hanem felismeri a szervezet és a környezet elválaszthatatlan kapcsolatát is.
Ebből kifolyólag a mai ember kapott egy olyan lehetőséget, mely „modern köntösbe” öltözve nyújt segítséget minden embernek a földön, aki igénybe veszi és használja a magneto-elektro-akupunktúrás készüléket.

 

Ősi gyógymód Európában

Hogyan jutott el az ősi kínai gyógyítás Európába?

A francia de Moran a múlt század vége felé diplomáciai kiküldetésben járt Kínában és meglepetéssel tapasztalta az akupunktúra sikereit. Alaposan tanulmányozta a részleteket és hazájába visszatérve buzgó hirdetője lett az „újfajta” módszernek.
Mára már kifejlődött a „mégújabb” módszer a magneto-elektro-akupunktúra, melyet Magyarországon Dr. Bánné Lázár Györgyinek köszönhetünk, aki gyógyszerrészként nem tudott segíteni beteg édesapjának erre keresvén a megoldásokat jutott el a készülékhez, amit auditáltatott és hozott be országunkba.
Több kórházban és magánklinikán használják sikerrel. Természetgyógyász szalonokban, kozmetikában is kitűnően bevált.
A cél, hogy mindenki megismerje és megtapasztalja jótékony hatását.

Mi az akupunktúra és a magneto-elekto-akupunktúra?

Az akupunktúra célzott fiziológiás, fizikoterápiás eljárás, és megfelelő kautélák mellett alkalmazva mellékhatás nem kíséri.
A szervezet működésének egyensúlyát állítja helyre, mert képes normalizálni a szervek és szervrendszerek élettani funkcióit.
Ma kevés gyógyszerünkről mondható el ez, a készítmények jelentős részének több káros, mint hasznos hatása lehet. ez a tény késztet sok gyakorló orvost arra, hogy mellékhatás-mentes bevált módszert válasszon, mint például az akupunktúrát, vagy a modern magneto-elektro-akupunktúrás készüléket.
Az akupunktúra több ezer éves története során sohasem volt monoterápia. Kombináltan, alternatíve alkalmazták más gyógyeljárásokkal.
Mi most megtapasztalhatjuk a kombinált új módszert az elektromosság, a mágnesesség az akupunktúra a frekvenciaterápia módszerét a „hordozható klinika által”, vagyis a magneto-elekto-akupunktúrás készülékkel.
A keleti orvosok minden, számukra újat és hasznosat beépítettek már a medicinájukba, amit a nyugattól átvehettek.
A nyugat megtette az első lépéseket, hogy a hagyományos orvostudomány értékes eljárásait átvegye  és a betegek hasznára fordítsa.
Az akupunktúrának nemzetközi és nemzeti szövetségesei vannak, amelyek jelentős kutatómunkát végeznek.

Facebook