WWW.MAGNEMO.HU

Mit tud még a magnevit

 1. Csakráink és a magnevit
 2. Meridiánpontok és a magnevit
 3. Masszázs és a  magnevit
 4. Kozmetika és a magnevit

 1. Csakráink, a magasabb szintű testi és lelki egyensúly lépcsőfokai. Már a XIX. század végén felismerték, hogy elnyomott-elfojtott érzések gócokat képeznek a test meghatározott területén, ezáltal betegséget okozva.
  A csakrák segítik a különböző testi és szellemi funkciókhoz energia áramlását. Elsősorban a belső elválasztású mirigyekkel és a gerinccel vannak összefüggésben. Néhány gerinc mellett találkozási pont közvetítésével adják át az energiát a testen kívül és belül, amelyet ezután az idegszálak és a keringési rendszer továbbít. Minden szerv, szövet és sejt így megkapja a rezgési energiát. A magnevit készülékkel való kezelés során az energiaáramlás megindul, a gócok megszűnnek és egy jobb állapotot eredményez. Rendszeres használata ajánlott, akit pl., folyamatos stressz ér.
   
 2. A meridiánok a testet behálózó csatornák, energiapályák, melyen keresztül a csi és a vér áramlik.
  Mindegyik kapcsolatban áll egy belső szervvel, melyről a nevét kapta.
  A meridiánok kapcsolatban állnak a szervezet valamennyi területével pl: (csontok, fogak, hormonháztartás, immun- és idegrendszer) ezért a nyerhető információk a test egészéről nyújtanak teljes körű képet. Ha az egyensúly felborul és hosszú ideig áll fenn, akkor lép be a szervi és pszichés egészségkárosodás, vagyis betegség. A magnevit készülék használata segít a felborult egyensúlyt helyreállítani.
   
 3. A masszázs egy nagyon jó, kellemes dolog, általában mindenkinek jól esik. Vannak persze olyan masszázsok, melyek némi fájdalommal járnak, ez az eljárás nem tartozik a fájdalmas kategóriába. A magnevit készülékkel való kezelés,(vagyis masszázs) egy rendkívül kellemes, fájdalommentes és sejtszintig hatoló, lazító frissítő, stresszoldó masszázs. A gerinc mentén végig rakva a kezelőfejeket az akupunktúrás pontokat is stimulálja ezért jelentős mértékben  tud hozzájárulni a szervezetben kialakult gócok megszűntetésében.
   
 4. A kozmetikában is fontos szerepet játszik a magnevit készülék. Fiatalít, ránctalanít, sejtmegújító hatása van. Arc-dekoltázs masszázs, natúr kozmetikumokkal. Fogyókúra, salaktalanítás, sav- lúg bázis egyensúly helyreállítása, cellulitis ellen is magnevittel.
Facebook