WWW.MAGNEMO.HU

Mit kell tudni a Magnevit készülékről

MAGNEVIT®

Erős pontstimuláció-erős gyógyító hatás.

Magnevit gép

A készülék által megvalósított magneto-elktro-akupunktúrás eljárásnak számos olyan elme van, amely növeli az akupontok stimulációjának mértékét. Mivel az akupontok stimulációjának mértéke arányos a gyógyító hatással, az eljárás ezen elemmel együtt hatványozottan növelik a gyógyító hatást más készülékekhez képest.

Gyógyítási tapasztalat:

A tapasztalatok már bebizonyították, hogy együttesen alkalmazott elektromos és mágneses hatás szinergikusan összegződnek, azaz egymást erősítik. Mivel az összegzett hatás a CD-9 használatakor még tovább kiegészül az akupunktúrás pontok elvére épülő kezeléssel az eljárás rendkívül hatékony.

Egyidejű elektromos és mágneses stimuláció:

A készülék mindkét kezelőfejében egy- egy erős állandó, elektromosan vezető anyagú mágnes található. A készülék azáltal gyógyít, hogy az akupunkturás pontokat egyidejű elektromos és mágneses hatásnak veti alá.

Duplamágneses készülék:

A mindkét aktív kezelőfejben megtalálható erős állandó mágnesek stimulálják az akupontokat. Ez a dupla mágnes megoldás szintén megsokszorozza a gyógyhatást a szervezet további terhelése, vagy további mellékhatások nélkül.

Multifrekvenciás működés:

A készülék egyedi megoldása azt eredményezi, hogy a kezelt akupunktúrás pontot és energiapályát minden kezelés során többféle frekvenciával kezelünk. Ez a kutatások szerint szintén megsokszorozza a gyógyító hatást.

Két aktív kezelőfej:

Míg a legtöbb ilyen készüléknél az egyik kezelőfej aktív, a másik passzív, a CD-9 készüléknél mindkét kezelőfej

aktív. Egyidöben tehát nem egy, hanem két akupontot kezelünk, ami jelentősen erősíti a gyógyító hatást.

 

Tudományos megalapozottság:

A készülékben több évtizedes gyártói és  egyetemi kutatómunka eredményei ötvöződnek az akupunktúrával kapcsolatos hagyományos kínai ismeretekkel.

Facebook