WWW.MAGNEMO.HU

Magamról

Saját vélemény a magnevit készülékről:

Amikor először találkoztam a magnevit készülékkel és elmondták, hogyan működik és milyen betegségekre jó, nem gondoltam volna, hogy mindez úgy is van ahogy állítják. Kissé szkeptikus vagyok, de kipróbáltam és az első kezelés után megdöbbentő volt a hatás. Nyak-,váll kezelést kaptam. A kezelés befejezése után olyan jól éreztem magam, mint már régóta nem. Fellazította az izmokat elmulasztotta a fejfájásomat, hihetetlen volt.

Nem hagyhattam, hogy egy ilyen készülék ami ezt tudja, ne legyen az enyém, ezért elhatároztam, hogy megveszem.

Rideg Sándor professzor a tanfolyamokon rengeteg információhoz juttatott és én csak gyűjtöttem ezeket a fontos dolgokat. A családomon és magamon állandóan gyakoroltam és kezeltem őket, míg egyszer csak azt mondtam, hogy ezt nem lehet csak úgy a semmibe magamnak kisajátítani, hanem ezt másoknak is meg kell tapasztalnia. Akkor amikor egy lázat 10 perc alatt el tud mulasztani, amikor egy torokgyulladást pillanatok alatt helyrehoz és derék vagy láb fájdalmat egy fél óra alatt megszűntet, vagy mikor vesegyulladásom volt a fájdalmat nem kellett éreznem, és pár nap alatt sikerült helyrehozni a vesémet.

Sok emberen segített már a magnevit készülék és még sok embernek fog is.

 

Magamról:

Petrezselyem Mónika vagyok. Fóton élek, három gyermekemmel és a párommal. Anyukaként megtanultam, hogy nagy odafigyelést igényel, hogy gyermekeink egészségesen és szeretetben nőjenek fel.

Már gyermekként is foglalkoztatott az ezotéria és a mások segítésével kapcsolatos dolgok. Egészségügyi iskolába jártam, de valahogy nem tudtam kibékülni az ott tanított dolgokkal, mert tudtam, hogy nem ez a feladatom. Ezért elkezdtem kutatni, hogy milyen alternatív módok vannak, melyekkel segíteni tudnék az embertársaimnak.

Kovács Lajos csikung mester megtanított arra, hogyan éljük az életünket boldogan. A csikung az életünkről szól, az emberi test erősítésének és az élet meghosszabbításának tudománya.
Csikungból 3. szintet végeztem. Kineziológiát tanultam, fül-és testgyertyázást, gyógynövények ismeretét sajátítottam el.

Volt alkalmam orvosok és természetgyógyászok előadásait meghallgatni, melyekből rengeteget tanultam.

Később sikerült megismernem egy  készüléket, mely rengeteg embernek nyújtott már segítséget. Ez a készülék a magneto-elektro-akupunktúrás készülék, mely segít visszaállítani a szervezet öngyógyító mechanizmusát, segít a fájdalom leküzdésében, a méregtelenítésben, 134 féle betegségben bizonyított a terápiás hatása és a kozmetikában, vagyis a szépségiparban is igen hatékony, teljesen fájdalommentes eljárás. Rideg Sándor Professzortól tanultam miként lehet hatékonyan működtetni egy ilyen készüléket, illetve Bíró Tündétől (Holisztikus életmód szakértő, író. Béres Egészség Hungarikum Díj 2009.)

Nekem energiát ad az, amikor egy ember az én közreműködésemmel meggyógyul, pozitív töltetet kap, vagy fájdalmát elveszti, a betegség megszűnik.

Mottóm:
„Az egészség a legnagyobb ajándék,
   Az elégedettség a legnagyobb gazdagság,
   A hűség a legjobb kapcsolat.”
    (Buddha)

Facebook