WWW.MAGNEMO.HU

Fény-hang készülék AVS

ÉLETÜNK IRÁNYÍTÓJA AZ AGYUNK

A fejünkben elhelyezkedő mintegy másfél kilogrammnyi szervet életünk kulcsának is nevezhetjük. Agyunk nem önmagáért létezik, hanem azért, hogy mi optimálisan működjünk, mindenkor és minden helyzetben helyt tudjunk állni. Harmonikus működésének eredménye a kiegyensúlyozott ember.

A mostani felgyorsult élettempó egész egyszerűen "megemészti" bizonyos agyhullámainkat, az emberek legtöbbjénél a két agyfélteke közötti harmónia felborult. A körülöttünk lévő információözön nagy részét káros stresszként éljük meg. A természetes agyhullámok akkor tolódnak el, ha olyan tartós hatások érnek bennünket, melyek kioltják alaprezgéseinket és magas bétás állapotot idéznek elő agyunkban.

Amíg alfa állapotban 20-30 információból tudunk döntést hozni, addig magas béta szinten már csak 3-5 információ áll rendelkezésünkre. Az agy felborult egyensúlya miatt egyre több az energiahiánnyal, teljesítmény-, kreativitás csökkenéssel, tanulási problémákkal, memóriaromlással, mentális problémákkal, pszichoszomatikus betegségekkel küszködők száma.

Relaxáció, meditáció nélkül nem tudjuk megtisztítani magunkat a káros stressztől, nincs öngyógyítás, önismeret, önfejlesztés.
Kezünkben van egy csodálatos technika, melyet nyugodtan nevezhetünk a XXI. század meditációs technikájának.
Forrás:
http://avsrendszer.shp.hu/hpc/web.php?a=avsrendszer

Vásárolni szeretne készüléket, de előtte kipróbálná?

Előzetes bejelentkezés szükséges: Petrezselyem Mónika
Tel: +36 (70) 315-7588


http://www.pozitivnap.hu/technika-es-tudomany/24-kevesbe-ismert-teny-az-emberi-agyrol

http://www.origo.hu/tudomany/20090529-a-gammaszinkronizmus-fontos-szerepet-tolt-be-az-erzekelesben.html

Facebook