WWW.MAGNEMO.HU

Adatvédelmi irányelvek

Adatkezelés, adatvédelem

 1. A magnemo.hu weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. Websiteunk teljes nyilvános tartalmához korlátlan és ingyenes hozzáférést biztosítunk minden látogatónknak.
 2. A weboldal használata ingyenes, meghatározott részeihez való hozzáférés, egyes szolgáltatások igénybevétele azonban regisztrációhoz kötött. Az adatszolgáltatás önkéntes, a valóságnak való megfelelését a regisztráló elismeri. A felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelünk.
 3. A weboldal használata ingyenes, meghatározott részeihez való hozzáférés, egyes szolgáltatások igénybevétele azonban regisztrációhoz kötött. A megadott személyes adatok tárolása, kezelése a felhasználó azonosítását szolgálja, mely révén lehetővé válik a honlap által nyújtott lehetőségek, szolgáltatások teljes körű kihasználása, igénybevétele. Az adatszolgáltatás önkéntes, a valóságnak való megfelelését a regisztráló elismeri. A felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelünk.
 4. Amennyiben kiderül, hogy a regisztráció során valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértő módon más személyes adatait adtad meg vagy egyébként a weboldal használata során kárt okoztál, akkor az ebből eredő kár megtérítését jogosultak leszünk veled szemben érvényesíteni. A honlap ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.
 5. Az adatok kezelését, feldolgozását az 1992. évi LXIII. törvény és egyéb hatályos jogszabályok alapján végezzük és garantáljuk, hogy a személyes adatokat csak az 3. pontban megfogalmazott célra használjuk fel, azokat nyilvánosságra nem hozzuk, illetve e tevékenysége során olyan technikai megoldásokat alkalmaz, amely védi az adatbázist az illetéktelen hozzáféréstől.
 6. A személyes adatok átadására csak - a fentebb megjelölt célból a honlap mindenkori tulajdonosának, üzemeltetőjének részére - akkor kerülhet sor, ha a jelenlegi adatkezelő meggyőződött arról, hogy az adatvédelem tekintetében a jogszabályi rendelkezések maradéktalanul betartásra kerülnek. Az adatátadásról, jelen szabályzat vonatkozó adatainak módosításával adunk tájékoztatást.
 7. Honlapunk olvasóiról időszakosan gyűjtünk automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak - ezen adatokat forgalom-analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információk nyomon követése céljából.
 8. Bármely adatkezelésre vonatkozó információ a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Megkeresésére 5 munkanapon belül válaszolunk írásban.

A fentiek elfogadásával felhasználó hozzájárul, hogy adatait a magyar jogszabályoknak megfelelően használjuk szolgáltatásaink fejlesztéséhez, valamint saját célú reklám küldéshez, kutatás, illetve statisztika készítéséhez.  Adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
Az adatkezelési szabályzat elfogadása feltétele a regisztrációnak.

Közösségek, Fórum, Hozzászólások, Képek, Blogok, (továbbiakban Közösségek)

 1. A Közösségek moderáltak, azt bármely regisztrált felhasználó ingyenesen, az alábbi szabályok betartásával, saját felelősségére használhatja.
 2. Bizonyos megkötésekkel minden felhasználó választhat álnevet, "nicket", az oldal, közösségek látogatásához, saját maga azonosításához. Ez minden esetben bárki számára látható lesz.
 3. A nicknév nem lehet:
  - védett név,
  - mai, vagy történelmi - magyar vagy külföldi - közszereplő, közismert ember neve, kivéve, ha ez a felhasználó anyakönyveztetett neve,
  - más személy jogos és méltányolható érdekeit sértő név,
  - obszcén vagy trágár kifejezés,
  - rasszista, mások vallását, nemzeti, nemzetiségi hovatartozását gyalázó, sértő kifejezés,
  - burkolt vagy nyílt reklámhordozónak tekinthető,
  - az oldalon már használt nick.
 4. Amennyiben egy felhasználó - jóhiszeműen - a Közösségekben már létező nick egyik variánsát regisztrálja, a moderátor felkérheti a későbbi felhasználót egy új, alternatív nick választására, és átírhatja arra a kérdéses álnevet. (Szükség esetén az átnevezésig a később regisztrált nick hozzászólási lehetősége korlátozható.)
 5. A honlap - saját belátása és érdekei szerint - szabadon rendelkezik a Közösségekben közzétett írásokkal, és ezekhez tartozó anyagokkal. A közzététellel felhasználó lemond a hozzászólása feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat.
 6. Az oldalról, a Közösségekből figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet az a hozzászólás, mely:
  - bármilyen módon a hatályos jogszabályokba, törvényekbe ütközik,
  - trágár, gyűlöletkeltő, agresszivitásra ösztönző vagy félrevezető lehet,
  - sérti a szerzői, illetve harmadik személy szellemi alkotásához fűződő jogait,
  - alkalmas egy, vagy több személy megrágalmazására vagy személyiségi jogainak megsértésére,
  - sérti a kegyeleti jogot,
  - sérti a jó ízlést, sérti a társadalom általánosan elfogadott erkölcsi-etikai normáit,
  - sérthet bármilyen világnézeti, ezen belül vallási meggyőződést,
  - nem támogathat népek, nemzetiségek, etnikumok vagy nemek közötti hátrányos megkülönböztetést,
  - pornográf,
  - pedofil,
  - tiltott önkényuralmi jelképeket ábrázol.
 7. Felhívjuk Közösségi oldalainkat használók figyelmét, hogy a beírt hozzászólásáért mindenki maga felel, utólag nem töröljük senki írásait azért, mert számára kellemetlen következményekkel járt amiket írt. Ezért nyomatékosan kérjük, ne írjon senki olyan kijelentéseket, amikért nem vállalja később a felelősséget!
 8. Különösen indokolt és méltányolható esetben, saját kérésre az oldal készítői „Vendég"-gé átírva megsemmisíthetik az adott álnevet, ám erről dönteni kizárólag a szerkesztőség és a moderátori kör feladata.

Hírlevél

 1. A hírlevélre való feliratkozás önkéntesen, annak a tudatában történik, hogy a hírlevél rendszeresen tájékoztat a www.magnemo.hu aktuális tartalmáról, a címzett figyelmének felkeltése érdekében.
 2. A feliratkozáshoz regisztráció szükséges. Minden hírlevélben küldött üzenetben közzétesszük azt az linket, melyen keresztül a hírlevél bármikor lemondható.

Közvetítő, Apróhirdetés

 1. A szolgáltatást hirdetőként csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók vehetik igénybe.
 2. A hirdetés tartalmáért és az abban szereplő információk valódiságáért, megbízhatóságáért kizárólag a hirdető felel.
 3. A hirdetés, a feladás után a felhasználó által beállított időpontban törlésre kerül, de azt a hirdető ismét feladhatja.
 4. A szerkesztők -előzetes figyelmeztetés nélkül- eltávolítanak minden olyan hirdetést, amely jogsértő, etikátlan, vagy ellentétes a Magnemo szellemiségével.


Fót, 2011. február 19.

Facebook